Carne de iepure cu zarzavat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Carne de iepure cu zarzavat

Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la marinat.Ingrediente:- un iepure, - zarzavat de supa, - 3 cepe, - 2 linguri ulei, - o frunza de dafin, - 150 g arpagic, - un paharel cu vin, - o lingura...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Friptura de iepure
15 Feb
1088 9 0
Apreciata mai ales in Franta si Ungaria, carnea de iepure devine din ce in ce mai cautata... [Continuare]
10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1865 29 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1801 20 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare