Friptura de iepure cu smantana

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Friptura de iepure cu smantana

Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care poate fi asezonata cu legume, cu masline, dar si cu sos de smantana. Daca va plac sosurile albe, iata cum puteti prepara friptura de iepure cu smantana in...

Etichete: friptura, iepure, sos, smantana

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancare de caprioara cu smantana
15 Feb
1440 20 0
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii... [Continuare]
Friptura de vita inabusita
14 Feb
1877 22 0
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe... [Continuare]
Friptura de vaca cu sos la tava
14 Feb
1552 20 0
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare