Pulpa de caprioara la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de caprioara la tava

Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure. Datorita consistentei sale, carnea de caprioara nu se marineaza obligatoriu inainte de a fi preparata. Inainte de a fi asezata in tava si data la cuptor, carnea de caprioara...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancare de caprioara cu smantana
15 Feb
1459 21 0
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii... [Continuare]
Bujenita de iepure
15 Feb
1867 32 0
Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se... [Continuare]
Friptura de porc marinata
15 Feb
1689 19 0
Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare