Pogaci cu jumari

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 23 Decembrie 2013
Pogaci cu jumari

Pentru aceasta reteta se prepara un aluat dospit cu drojdie. Ingrediente: - 500 grame faina, - ¼ litru lapte, - 15 grame drojdie, - o lingura de zahar, - 2 oua, - 60 grame unt sau untura, - 250 grame jumari, - o lingurita rasa sare, - piper...

Etichete: pogaci, jumari, aluat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Jumari de porc
15 Feb
1718 26 0
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa... [Continuare]
Afla cum se face aluatul de unt
13 Feb
1416 20 0
Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor... [Continuare]
Mere in aluat de caimac
13 Feb
1404 21 0
Pentru reteta de mere in aluat se poate folosi aluatul cu caimac. Ingrediente: Aluat: o ceasca caimac,... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare