Spanac cu ciuperci la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 18 Decembrie 2013
Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor. Ingrediente: - 1 kg spanac, - 150 g ciuperci, - 3 linguri de unt, - 2 linguri de branza rasa. Mod de preparare: Se alege si se spala spanacul...

Etichete: spanac, ciuperci, branza

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ravioli cu branza si spanac
11 Noi
1722 4 0
Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios!... [Continuare]
Tarta cu spanac, branza si marar
30 Oct
1383 5 0
Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul... [Continuare]
Afla cum se prepara spanacul la cuptor
18 Dec
1672 42 0
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare