Snitel de caprioara

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Snitel de caprioara

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc. Ingrediente:- 750 g carne, - o lingura de faina, - 2 oua, - 2 linguri de pesmet, - 2 linguri de untura...

Etichete: snitel, caprioara, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Snitel milanez
15 Feb
1726 24 0
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la... [Continuare]
Snitel natur
15 Feb
1968 20 0
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la... [Continuare]
Cum sa faci salau cu legume
6 Mai
2497 27 0
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare