Stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume

Stiuca este un peste rapitor, asemeni salaului si se poate gati in diverse moduri: fiarta, la cuptor, cu diverse umpluturi, asezata pe pat de legume sau sub forma de budinca. Noi va propunem stiuca fiarta, umpluta si asezonata cu legume. Pentru aceasta...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

De ce este indicat consumul de peste?
4 Noi
1671 6 0
Multa lume se intreaba ce peste sa aleaga dintre cel salbatic si cel de crescatorie. In timp... [Continuare]
Budinca de salau
15 Feb
1063 24 0
Salaul este cel mai important peste rapitor de apa dulce dupa stiuca. El poate fi intalnit in... [Continuare]
Cum recunosti un peste proaspat?
30 Oct
1482 9 0
Puteti cumpara peste de la pescarie, de la magazinele de specialitate sau chiar din supermarket, de la... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare