Anghemaht de pui

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Anghemaht de pui

Anghemahtul este o reteta germana si se prepara de regula din supa de carne cu rantas din faina, la care se audauga ceapa si lamaie. Ingrediente:- 2 pui mijlocii, - un litru apa, - o ceapa, - o lingura de unt, - 1/2 lingura de faina, - 6 felii de lamaie,...

Etichete: anghemaht, pui, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta de pui cu sos de portocale
17 Feb
1702 23 0
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor... [Continuare]
Mancare de pui cu masline
15 Feb
1688 21 0
O mancare clasica, intrata in bucataria culinara romaneasca este si puiul cu masline. Ingrediente: - un pui... [Continuare]
Pui la tava
14 Feb
1701 35 0
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare