Potarnichi cu smantana la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Potarnichi cu smantana la tava

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana. Ingrediente: - 3 potarnichi, - o lingura de unt, - 2 cepe mijlocii, - o ceasca de smantana, - o lingurita de faina, - sare, piper. Mod de prepaparare: Se curata de pene in ultimul...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Potarnichi la frigare
14 Feb
1697 25 0
Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de... [Continuare]
Potarniche la tava
14 Feb
1617 19 0
Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche... [Continuare]
Potarnichi pe varza
14 Feb
1419 15 0
Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane. Ingrediente: - 2 potarnichi, - 1 varza mijlocie,... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare