Pui cu bame

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pui cu bame

Bamele sunt niste legume verzi, usor “baloase” care trebuie oparite in otet ca sa isi piarda din textura mucilaginoasa. Si totusi, mucilagiul din bame are rolul sau vindecator asupra organismului uman deoarece micsoreaza nivelul de...

Etichete: bame, pui, reteta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta de pui cu sos de portocale
17 Feb
1704 23 0
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor... [Continuare]
Cum sa faci pui Szechuan cu mango
17 Feb
1533 20 0
Puiul Szechuan (sau cum i se mai spune la noi Szechuan) este o reteta chinezeasca traditionala recunoscuta... [Continuare]
Oua picante umplute cu pui
16 Feb
1104 20 0
Va plac mancarurile picante? Daca da, incercati o reteta aperitiv extrem de simpla: oua umplute picante. Ingredientele... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare