Ciorba de berbecut

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciorba de berbecut

Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut. Apreciata in special in Orient, ciorba de berbecut preparata in Romania se acreste in special cu bors.Ingrediente: - 2 litri apa - un litru bors - 750 g carne...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta arabeasca de ciorba cu berbecut
15 Feb
963 15 0
Reteta apreciata in Orient, ciorba de berbec se consuma foarte frecvent in randul popoarelor arabe. Alaturi de... [Continuare]
Ciorba de pui
15 Feb
641 13 0
Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors. Spre deosebire... [Continuare]
Ciorba de crap cu bors
15 Feb
1598 15 0
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare