Chiftele cu sos de rosii

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Chiftele cu sos de rosii

Pentru chiftelele cu sos de rosii se foloseste doar carne de vita sau in amestec cu porc si miel. Ingrediente: - 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, - o felie de paine, - un morcov, - un cartof, - un ou (sau o ligura de faina), - sare, piper, - verdeata...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se fac chiftelele de varza
30 Oct
1616 9 0
Chiftelele de legume se pot prepara din varza dulce. Ingrediente: - 500 grame varza, - 2 linguri... [Continuare]
Chiftele de vinete coapte cu sos de rosii
9 Ian
1206 74 0
O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate... [Continuare]
Chiftele de peste
15 Feb
1615 29 0
La fel de gustoase ca si crochetele, sunt chiftelele de peste. Acestea pot fi servite cu sos... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare