Muschi de vitel cu ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Muschi de vitel cu ciuperci

Carnea de vitel asezonata cu ciuperci este apreciata atat pentru valoarea gustativa a preparatului, cat si pentru valoarea sa nutritiva. Bogata in fier, carnea de vita este completata de continutul bogat in vitamine din complexul B ale ciupercilor, motiv...

Etichete: vitel, carne, ciuperci, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciulama de vitel
15 Feb
1513 25 0
Ciulamaua de vitel se obtine din zeama de carne, bucati de vitel si sos alb. In apa... [Continuare]
Rosii umplute cu carne si ciuperci
15 Feb
1437 20 0
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si... [Continuare]
Afla cum se prepara ghiveciul de post
22 Dec
1479 34 0
Ghiveciul fara carne este un preparat de post cu legume diverse, cum ar fi fasole verde, mazare,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare