Papricas de vitel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Papricas de vitel

O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.Ingrediente: - 1 kg carne, - 3 cepe mijlocii, - 2 ardei grasi, - 1 lingurita de faina, - 1 lingurita boia de ardei, - 1/2 lingura de bulion, -...

Etichete: papricas, vita, galuste, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Papricas de pui cu galuste
15 Feb
1549 20 0
De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de... [Continuare]
Papricas din carne de iepure
15 Feb
1675 23 0
Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc,... [Continuare]
Rasol de vita cu sos de vin
15 Feb
1388 23 0
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare