Pulpa de vitel impanata la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de vitel impanata la cuptor

Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu slanina. Pulpa de vitel impanata se asezoneaza cu felii de ceapa si se prepara la cuptor. Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - 50 g slanina, - 2 cepe, - o lingura de untura,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1510 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]
Ceapa umpluta de post
22 Dec
1554 54 0
Daca deja stim cum se umple ceapa cu carne, iata si o reteta de post usor de... [Continuare]
Afla cum se prepara ceapa umpluta
13 Feb
1379 17 0
Ceapa este una dintre legumele care se prepara umplute, in caz ca stii sa sa o scobesti... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare