Rasol de vita cu sos de vin

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Rasol de vita cu sos de vin

O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura de legume.Ingrediente: - 1, 20 kg carne, - zarzavat de supa, - 4 linguri apa, - 100 g slanina, - o ceapa mica, - un pahar de vin alb, - 2 linguri de bulion de rosii,...

Etichete: rasol, vita, carne, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Picioare de vitel rasol
14 Feb
1249 17 0
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de... [Continuare]
Limba rasol
15 Feb
1596 26 0
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste... [Continuare]
Picioare de vitel cu sos
14 Feb
1189 12 0
Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare