Bulion de rosii uscate

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Bulion de rosii uscate

Pentru conservarea rosiilor uscate in bulion, se aleg rosii coapte, de preferinta rotunde sau prunisoare, deoarece au pulpa carnoasa, sunt mai putin apoase si au seminte putine. Ingrediente: - 50-60 kilograme rosii, - sare grunjoasa sau de mare, Mod de...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Bulion de rosii in sticla
15 Feb
722 10 0
Pentru a manca pe durata sezonului rece rosii gustoase, conservate in propria locuinta fara amidon sau alti... [Continuare]
Limba cu sos de rosii
15 Feb
1336 19 0
Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu... [Continuare]
Rosiile de gradina: 5 motive sa le consumi cu seminte
14 Dec
768 5 0
Daca si tie iti place sa consumi rosii vara, alege-le pe cele de gradina, crescute bio pentru... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare