Conopida si morcovi in saramura

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Conopida si morcovi in saramura

Conopida cu morcovi in saramura se pune la borcan sau in butoi incepand cu luna octombrie, cand se conserva majoritatea muraturilor pentru iarna. Preferata de unii in otet, conopida in saramura are avantajul ca este mai sanatoasa si se prepara foarte...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 8 motive stiintifice pentru a consuma muraturi iarna
4 Noi
1519 6 0
Desi legumele isi schimba proprietatile gustative prin acrire sau murare, varza, gogonelele, castravetii murati si pepenele sunt... [Continuare]
10 alimente ce ard mai multe calorii decat contin ele
12 Noi
1572 9 0
Exista o serie de alimente, benefice pentru sanatate si in curele de slabire, datorita continutului de nutrienti... [Continuare]
Vezi cum se face conopida marinata in otet
30 Oct
1021 12 0
In categoria conservelor de toamna, conopida marinata in otet se poate prepara simpla sau in combinatie cu... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare