Legume umplute cu radacinoase prajite in bulion

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 30 Octombrie 2015
Legume umplute cu radacinoase prajite in bulion

In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele. Acestea se pot umple cu tocatura de legume – morcovi, radacinoase albe, ceapa – prajite in ulei si acoperite cu sos de rosii sau bulion....

Etichete: legume, radacinoase, bulion

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Legume umplute cu radacinoase prajite in bulion
30 Oct
1228 4 0
In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele. Acestea se pot... [Continuare]
Bulion de ardei rosii
15 Feb
1265 16 0
Bulionul de ardei rosii se obtine similar celui din rosii uscate, doar ca la aceasta reteta se... [Continuare]
Cum sa faci salau cu legume
6 Mai
2499 27 0
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare