Pulpa de berbec la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de berbec la tava

Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta. Ingrediente: - 2 kg pulpa berbec, - 50 g slanina, - o capatana de usturoi, - o lingura de untura, - sare. Mod de preparare:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulpa de berbec inabusita
15 Feb
1687 47 0
Friptura inabusita cere mai mult timp ca sa se friga decat friptura la tava. Pentru carnea de... [Continuare]
Pulpa de berbec marinata
15 Feb
1636 45 0
Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor... [Continuare]
Afla cum se prepara salata Tabouleh
30 Oct
1793 24 0
Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu. Ingredientele principale sunt patrunjelul si... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare