Scrumbii rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Scrumbii rasol

Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti grasi de talie mica, ei se pot folosi conservati in ulei sau se pot afuma. Apreciate pentru gustul lor deosebit, scrumbiile se fierb cu legume, exact...

Etichete: scrumbii, rasol, peste, scrumbie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se gateste rasolul de crap?
16 Feb
1723 19 0
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar... [Continuare]
Piftie de crap
15 Feb
1450 20 0
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.... [Continuare]
Salau rasol
15 Feb
1835 16 0
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase. Acest... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare