Ficat cu sos de ceapa

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Ficat cu sos de ceapa

Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare. Ingrediente: - 750 g ficat, - o lingura de unt, - o lingurita de faina, - o lingura de arpagic tocat, - o lingurita frunza de patrunjel tocat, - o ceasca zeama de...

Etichete: ficat, sos, sos ceapa

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ficat de vitel inabusit
14 Feb
1150 15 0
Ficatul de vitel este o sursa bogata de fier si proteine. Acesta poate fi prajit, fript la... [Continuare]
Ficat cu sos de ciuperci
14 Feb
1363 31 0
Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in... [Continuare]
Cum pot fi depistate bolile de ficat
21 Mar
1665 17 0
Ficatul este responsabil cu 200 de functii vitale din organism si orice boala aparuta la nivelul acestuia,... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare