Frigarui de momite

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Frigarui de momite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat. Ingrediente: - 750 g momite, - 100 g smantana, - 1 lingura de unt, - sare.Mod de preparare: Se pun apoi intr-un...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Frigarui de purcel
15 Feb
1746 19 0
Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor. Tot... [Continuare]
Frigarui de ficat
14 Feb
1673 27 0
O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in... [Continuare]
Frigarui cu rinichi de purcel
14 Feb
1506 22 0
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare