Pulpa de porc la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de porc la cuptor

O friptura apetisanta pregatita la cuptor poate fi si pulpa de porc cu chimen. Puteti alege de la macelarie acea parte a porcului care poarta numele de capac de pulpa pentru a gati o friptura de porc suculenta. Ingrediente: - 2 kg pulpa, - o lingurita...

Etichete: pulpa porc, friptura, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1510 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]
Friptura de vitel si rinichi la cuptor
15 Feb
1802 20 0
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: -... [Continuare]
Mancare de caprioara cu smantana
15 Feb
1458 21 0
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare