Tocana de porc

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Tocana de porc

Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si patrunjel. Ingrediente: - 1, 250 kg carne, - 1 lingura de untura/ulei, - 4 cepe mijlocii, - 5 rosii sau 1 lingura de bulion, - 1 praf de faina, sare, piper.Mod...

Etichete: carne, tocana, carne porc

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de vitel
15 Feb
1478 9 0
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si... [Continuare]
Tocana cu carne de vita
15 Feb
1561 18 0
Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu... [Continuare]
Frigarui de purcel
15 Feb
1743 19 0
Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor. Tot... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare