Potarniche la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Potarniche la tava

Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche se adauga slanina, frunze de vita de vie si unt.Iata cantitatile exacte pentru aproximativ 6 persoane: - 3 potarnichi, - frunze de vita, - 200 g slanina, - 6 felii...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Potarnichi la frigare
14 Feb
1697 25 0
Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de... [Continuare]
Potarnichi pe varza
14 Feb
1419 15 0
Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane. Ingrediente: - 2 potarnichi, - 1 varza mijlocie,... [Continuare]
Potarnichi cu smantana la tava
14 Feb
1488 21 0
Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana. Ingrediente: - 3... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare