Supa de zarzavat cu ulei

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Supa de zarzavat cu ulei

Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei. Pentru aceasta supa se folosesc legume diverse care dau un aspect deosebit din punct de vedere cromatic, dar si o aroma pe masura. Ingrediente:- 3 litri apa, - un morcov,...

Etichete: supa, supa zarzavat, ulei, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa de zarzavat pentru zilele de post
14 Feb
1224 16 0
O reteta de post, ideala si pentru vegetarieni este supa de zarzavat. Ingrediente: - un morcov mijlociu,... [Continuare]
Zarzavat pentru supa
15 Feb
1426 13 0
Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa... [Continuare]
Supa de cartofi
14 Feb
663 15 0
Pentru supa de cartofi se pregateste un rantas din grasime (unt sau ulei), ceapa si faina. Cei... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare