Sufleu de castane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 21 Ianuarie 2014
Sufleu de castane

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios care poate fi servit la ora cinei. Ingrediente: un kg castane, o ceasca cu lapte, 250 grame zahar vanilat, 6 albusuri, unt pentru uns forma, o lingura de zahar. Mod de preparare: Se cresteaza coaja...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 Afla cum se face sufleul de dovlecei
30 Oct
1574 10 0
Pentru o cina delicioasa si consistenta, sufleul de dovlecei este alegerea perfecta. Ingrediente: - 4 dovlecei mijlocii... [Continuare]
Dovlecei umpluti cu sufleu de branza
30 Oct
1652 10 0
Pentru a realiza aceasta reteta se folosesc cateva bucati de dovlecei tineri si frumosi care se umple... [Continuare]
Afla cum se prepara sufleul de varza dulce
30 Oct
1534 11 0
Pentru ca este sezonul verzei, va propunem o reteta cu varza dulce. Ingrediente: - o varza mijlocie,... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare