Chiftele de sparanghel la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 19 Decembrie 2013
Chiftele de sparanghel la cuptor

O reteta cu iz international, mai putin cunoscuta in Romania sunt chiftelele de sparanghel la cuptor. Ingrediente: - 1 kg sparanghel, - 2 litri apa, - 2 linguri faina, - 2 linguri branza rasa, - o lingura unt, - 3 oua, - 3 linguri untura, - o ceasca smantana,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se face budinca de sparanghel
20 Dec
1066 53 0
Daca sparanghelul este mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, da-i o sansa acestei legume verzi si prepara... [Continuare]
Salata de sparanghel
15 Feb
1051 24 0
Considerat hrana regilor, sparanghelul este comercializat si in Romania de cativa ani, si totusi putine gospodine se... [Continuare]
Supa crema de sparanghel
19 Dec
1018 73 0
Desi in tara noastra sparanghelul nu este o leguma foarte cautata, pentru gospodinele care vor sa testeze... [Continuare]

Cele mai citite

O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar...
O mancare usor de preparat pentru zilele de post se prepara din hribi cu sos...
Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca. Ingrediente:...
O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si...
Iofca sunt un tip de taitei de casa asezonati cu tipul de ciuperci preferat (manatarci,...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare