Salata de sparanghel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Salata de sparanghel

Considerat hrana regilor, sparanghelul este comercializat si in Romania de cativa ani, si totusi putine gospodine se incumeta sa il gateasca. Planta de sparanghel este foarte apreciata in bucataria italiana, franceza sau chineza datorita gustului sau...

Etichete: salata, sparanghel, sos, fibre

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de andive
16 Feb
1875 32 0
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele mai diverse... [Continuare]
Salata de cartofi cu ceapa
15 Feb
1726 37 0
Alaturi de salata orientala, salata de cartofi cu ceapa este apreciata de intreaga familie pentru ca se... [Continuare]
Salata de fasole boabe
15 Feb
1844 28 0
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci in sezonul... [Continuare]

Cele mai citite

Vara e indicat sa mananci mai mult salate si mai putina carne, iar pentru diversificare,...
In combinatie cu merele, varza rosie are beneficii duble asupra sanatatii si este o salata...
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele...
Folosita ca medicament inca din antichitate, sfecla rosie poate fi consumata sub forma de suc...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare