Salata de andive

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 16 Februarie 2014
Salata de andive

Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele mai diverse combinatii. Aceste legume usor amarui provin din Belgia si sunt apreciate pentru continutul lor bogat in calciu, potasiu,...

Etichete: andive, salata, sos, maioneza

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de cartofi cu ceapa
15 Feb
1749 37 0
Alaturi de salata orientala, salata de cartofi cu ceapa este apreciata de intreaga familie pentru ca se... [Continuare]
Salata de fasole boabe
15 Feb
1867 28 0
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci in sezonul... [Continuare]
Salata de sparanghel
15 Feb
1064 25 0
Considerat hrana regilor, sparanghelul este comercializat si in Romania de cativa ani, si totusi putine gospodine se... [Continuare]

Cele mai citite

Vara e indicat sa mananci mai mult salate si mai putina carne, iar pentru diversificare,...
In combinatie cu merele, varza rosie are beneficii duble asupra sanatatii si este o salata...
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele...
Folosita ca medicament inca din antichitate, sfecla rosie poate fi consumata sub forma de suc...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare