Afla cum se prepara pateurile cu ficat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 29 Decembrie 2013
Afla cum se prepara pateurile cu ficat

O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute cu ficat. Aluat de unt: - 200 grame faina, - 125 grame unt, - un dl apa, - un varf de lingurita sare.- 100 grame ficat, - un ou, - sare. Mod de preparare:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cati ani rezista in corp aditivii alimentari din mezeluri
4 Noi
1210 4 0
Este o intrebare pe care si-o pun consumatorii si la care specialistii au gasit un raspuns. Stiut... [Continuare]
Cum pot fi depistate bolile de ficat
21 Mar
1638 17 0
Ficatul este responsabil cu 200 de functii vitale din organism si orice boala aparuta la nivelul acestuia,... [Continuare]
Ce boli trateaza ridichea neagra?
14 Dec
1627 18 0
Ridichea neagra este o leguma benefica pentru detoxifierea ficatului, dar si pentru tratarea racelilor si a gripei.... [Continuare]

Cele mai citite

Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul...
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana Ingrediente:...
O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute...
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane. Ingrediente: - 3...
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica. Foarte gustoase...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare