Cascaval la capac

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 18 Decembrie 2013
Cascaval la capac

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor. Ingrediente: - unt- cascaval. Mod de preparare: In farfuriile de yena, se pune cate o lingurita de unt peste care se asaza cateva...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ciuperci, ardei si cascaval
30 Oct
1120 13 0
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si... [Continuare]
Mic dejun rapid si satios! Toast cu ou, bacon, paine si cascaval
30 Oct
1181 15 0
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta... [Continuare]
Afla cum se face cascavalul pane
18 Dec
1810 81 0
O reteta la minut este cascavalul pane. Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura de faina,... [Continuare]

Cele mai citite

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: -...
O reteta la minut este cascavalul pane. Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura...
Daca pana acum stiai ca friganelele se obtin din paine inmuiata in lapte si ou...
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.Ingrediente: -...
Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc,...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare