Anghemaht de miel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Anghemaht de miel

Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied. In restul anului, anghemahtul poate fi preparat si cu carne de vita sau...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stufat de miel
15 Feb
1783 32 0
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ». La noi in tara stufatul de miel este... [Continuare]
Miel cu spanac
15 Feb
1807 30 0
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g... [Continuare]
Miel cu macris
15 Feb
1827 34 0
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui.... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare