Miel cu macris

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Miel cu macris

Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. Ingrediente: - 750 g carne, - 2 kg macris, - o lingurita de faina, - 2 linguri de untura, - o ceapa, - o lingura de bulion, - sare, - o...

Etichete: carne, miel, macris, spanac

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Miel cu spanac
15 Feb
1805 30 0
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g... [Continuare]
Stufat de miel
15 Feb
1781 32 0
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ». La noi in tara stufatul de miel este... [Continuare]
Anghemaht de miel
15 Feb
1748 30 0
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare