Stiuca umpluta la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Stiuca umpluta la cuptor

Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume. Ingrediente: - O stiuca de 1 kg, - felie de paine, - 1 lingura de lapte, - 1/2 ceasca ulei, - 2 oua, - foi de patrunjel, - condimente:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stiuca umpluta si indulcita cu zahar
15 Feb
1470 16 0
Pentru amatorii de preparate culinare dulci, dar si de peste, stiuca umpluta si indulcita cu zahar nu... [Continuare]
Crap fript la gratar
15 Feb
1489 18 0
Pentru cei care vor sa manance sanatos si nu suporta prajelile din motive de sanatate, o solutie... [Continuare]
Stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume
15 Feb
1052 23 0
Stiuca este un peste rapitor, asemeni salaului si se poate gati in diverse moduri: fiarta, la cuptor,... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare