Ciulama de pui

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciulama de pui

Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare gustoasa care poate fi servita fierbinte cu mamaliga. Important este ca faina sa nu faca cocoloase, iar daca sosul alb are consistenta de smantana mai groasa,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pui cu rosii
15 Feb
1546 15 0
Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si... [Continuare]
Ciulama de rinichi
14 Feb
1386 26 0
Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca. Noi va sugeram... [Continuare]
Reteta de pui cu sos de portocale
17 Feb
1682 23 0
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare