Ciulama de rinichi

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Ciulama de rinichi

Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca. Noi va sugeram ciulamaua cu rinichi de vita. Ingrediente: - un rinichi de vaca sau 2 rinichi de vitel, - 2 linguri unt, - o lingura faina, - 2 cesti zeama de carne, - sare, piper....

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciulama de pui
15 Feb
1582 22 0
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare... [Continuare]
Anghemaht de miel
15 Feb
1748 30 0
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in... [Continuare]
Ciulama de miel
15 Feb
1270 27 0
Mai putin populara comparativ cu ciulamaua de pasare sau de ciuperci, cei care prefera carnea de ovine,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare