Momite de vitel pane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Momite de vitel pane

Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet. Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat. Ingrediente: - 750 g momite,...

Etichete: momite, momite pane, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Frigarui de momite
14 Feb
2149 50 0
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece... [Continuare]
Momite cu sos de ciuperci
13 Feb
3812 108 0
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece... [Continuare]
Cum sa faci salau cu legume
6 Mai
2496 27 0
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare