Prepelite la frigare

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Prepelite la frigare

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva frunze de vita, - 200 g slanina, - 6 felii de paine, - o lingura de unt, - sare. Mod de pregatire: Se jumulesc cu putin inainte de a...

Etichete: prepelite, frigare, ficat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prepelite la tava
15 Feb
1480 13 0
Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci... [Continuare]
Prepelite inabusite
14 Feb
1456 13 0
Prepelitele inabusite sunt foarte gustoase daca le preparati cu sos si putin pesmet. Ingrediente: - 6 prepelite,... [Continuare]
Ostropel de prepelite
14 Feb
1700 27 0
Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite. In... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare