Prepelite la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Prepelite la tava

Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci cand sunt gatite. Fripte sau preparate la tava se obtin usor si nu necesita marinare. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva frunze de vita, - 200 g slanina,...

Etichete: prepelite, slanina, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prepelite inabusite
14 Feb
1437 13 0
Prepelitele inabusite sunt foarte gustoase daca le preparati cu sos si putin pesmet. Ingrediente: - 6 prepelite,... [Continuare]
Prepelite la frigare
15 Feb
1523 20 0
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva... [Continuare]
Ostropel de prepelite
14 Feb
1681 25 0
Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite. In... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare