Cum sa decongelezi carnea de pui fara riscuri pentru sanatate?

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 17 Februarie 2014
Cum sa decongelezi carnea de pui fara riscuri pentru sanatate?

Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de proteine, Dar, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie, trebuie sa avem foarte mare grija cu prelucrarea ei. In caz contrar, exista riscul intoxicarii, a infestarii...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta de pui cu sos de portocale
17 Feb
1703 23 0
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor... [Continuare]
Pui cu rosii
15 Feb
1570 15 0
Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si... [Continuare]
Ciulama de pui
15 Feb
1580 22 0
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare... [Continuare]

Cele mai citite

O buna igiena corporala cuprinde printre altele si curatarea urechilor de cerumen, o substanta naturala...
Citeste cateva sfaturi despre cum sa scapi de dopurile de ceara sau de ceara din...
Citeste acest articol si afla lucruri interesante despre cum iti poti sterge zgarieturile de pe...
Guta este o forma comuna de artrita inflamatorie, cauzata de continutul excesiv de acid uric...
In prezent, majoritatea alimentelor sunt procesate, continand cantitati enorme de zahar, grasimi si carbohidrati si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare