Ficat de vitel inabusit

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Ficat de vitel inabusit

Ficatul de vitel este o sursa bogata de fier si proteine. Acesta poate fi prajit, fript la gratar sau inabusit cu diferite ingrediente. Noi va propunem o reteta gustoasa cu ficat de vitel inabusit. Ingrediente: - 750 g ficat, - 50 g slanina, - o lingura...

Etichete: ficat, ficat vitel, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ficat cu sos de ceapa
14 Feb
1273 19 0
Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare. Ingrediente:... [Continuare]
Ficat cu sos de ciuperci
14 Feb
1363 31 0
Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in... [Continuare]
Cum pot fi depistate bolile de ficat
21 Mar
1665 17 0
Ficatul este responsabil cu 200 de functii vitale din organism si orice boala aparuta la nivelul acestuia,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare