Picioare de vitel cu sos

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Picioare de vitel cu sos

Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in unt sau ulei. Ingrediente:- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1, 5 kg), - 2 litri apa, - o lingura de otet, - o foaie de dafin, - un patrunjel, - sare. Pentru...

Etichete: vitel, rasol, sos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rasol de vita cu sos de vin
15 Feb
1391 23 0
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura... [Continuare]
Limba rasol
15 Feb
1619 26 0
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste... [Continuare]
Muschi de vitel cu ciuperci
15 Feb
1283 15 0
Carnea de vitel asezonata cu ciuperci este apreciata atat pentru valoarea gustativa a preparatului, cat si pentru... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare