Picioare de vitel pane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Picioare de vitel pane

Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet. Ingrediente: - 3 - 4 picioare de vitel (circa 1, 5 kg), - 2 litri apa, - o lingura de otet, - o foaie de dafin, - un patrunjel, -...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotlete de vitel pane
14 Feb
1300 15 0
Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel... [Continuare]
Limba pane
15 Feb
1230 16 0
Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane Ingrediente: -... [Continuare]
Cotlete de porc pane
14 Feb
1465 15 0
O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc. Totusi nu incercati... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare