Rasol de vita cu legume

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Rasol de vita cu legume

Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Rasolul de vita este recomadat in alimentatie deoarece carnea rosie contine fier si asezonata cu legume fierte este sanatoasa, fie ca este servita la pranz sau...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rasol de vita cu sos de smantana
15 Feb
1320 15 0
O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.Ingrediente:... [Continuare]
Afla cum se prepara salata Tabouleh
30 Oct
1792 24 0
Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu. Ingredientele principale sunt patrunjelul si... [Continuare]
Telina cu carne de vita
15 Feb
1709 20 0
Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare