Rasol de vita cu sos de ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Rasol de vita cu sos de ciuperci

Chiar daca rasolul de vita este mai tare ca si consistenta, el poate fi consumat fiert si servit alaturi de zarzavatul de supa, cu smantana sau cu sos de ciuperci. Ingrediente: - 1, 250 kg carne, - zarzavat de supa, - 4 l apa, - sare, - 250 g ciuperci,...

Etichete: rasol vita, sos, ciuperci

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rasol de vita cu sos de smantana
15 Feb
1323 15 0
O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.Ingrediente:... [Continuare]
Ciuperci cu sos de smantana
22 Dec
1193 68 0
Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip. Daca vrei sa... [Continuare]
Salata de ciuperci
15 Feb
1237 22 0
Ciupercile sunt preparate in fel si chip, sunt gustoase, hranitoare, dar mai ales contin o cantitate generoasa... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare