Pulpa de vitel la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de vitel la tava

Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in bucatarie. Pentru acest tip de friptura la cuptor se alege carne de vitel pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede. Ingrediente: - 1, 5 kg carne,...

Etichete: pulpa vitel, carne, friptura

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulpa de vitel impanata la cuptor
15 Feb
1390 15 0
Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu... [Continuare]
Pulpa de porc la cuptor
15 Feb
1660 24 0
O friptura apetisanta pregatita la cuptor poate fi si pulpa de porc cu chimen. Puteti alege de... [Continuare]
Friptura de vitel si rinichi la cuptor
15 Feb
1780 19 0
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare