Friptura de vitel si rinichi la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Friptura de vitel si rinichi la cuptor

Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - o lingura de untura, - sare. Mod de preparare: Se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea din jur. Cu...

Etichete: carne, carne vitel, friptura

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de vitel
15 Feb
1455 7 0
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si... [Continuare]
Snitel natur
15 Feb
1940 20 0
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la... [Continuare]
Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1492 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare