Tocana de vitel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Tocana de vitel

Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si se serveste alaturi de muraturi. Ingrediente: - un kg carne, - o lingura de untura, - o ceapa, - o lingurita de faina, - 1 paharel vin, - 2 - 3 cesti zeama...

Etichete: carne, tocana, carne vitel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de porc
15 Feb
1572 9 0
Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si... [Continuare]
Tocana cu carne de vita
15 Feb
1559 18 0
Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu... [Continuare]
Friptura de vitel si rinichi la cuptor
15 Feb
1803 20 0
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare